AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah beyaz giyinmek

Kahve falında siyah beyaz giyinmek

Kahve falında siyah beyaz giyinmek istediği oranda da eğleneceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına delalet eder.

Kahve falında siyah beyaz giyinmek gördüyseniz:

  • Ufak tefek gerilime rağmen, kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz, belli plan veya projelerinizin dikkate alınmasını sağlayabileceğiniz bir süreçtesiniz.

Kahve falında siyah ve beyaz giyinmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah beyaz giyinmek dertlerin bitip huzura erileceğine, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine tabir olunur.

Kahve falında tamamen beyaz giyinmek daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sıkı giyinmek ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında rahibe gibi giyinmek dünya mallarına karşı hırslanacağına, fal sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına yorulur.

Kahve falında şık giyinmek hayalkırıklığı duyacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına rivayet eder.

Kahve falında temiz giyinmek bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında giyinmek soyunmak çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir