AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah baykuş görmek

Kahve falında siyah baykuş görmek

Kahve falında siyah baykuş görmek büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, fal sahibinin her muradının gerçek olacağına, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah baykuş gördüyseniz:

  • Keskin sirke, küpüne zarar hesabı, öfkeniz ilk önce kendi sinirlerinizi yıpratıyor.

Kahve falında siyah baykuş görmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kara baykuş görmek tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında baykuşu kovmak kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına inanılır.

Kahve falında falda baykuş görmek başarısızlıklara düşeceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında baykuşun baktığını görmek şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine alamet eder.

Kahve falında uçan baykuş görmek uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında baykuş beslemek aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında baykuşla göz göze gelmek sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir