AnaSayfa / Genel / Kahve falında baykuş beslemek

Kahve falında baykuş beslemek

Kahve falında baykuş beslemek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, gönül gözünün açılacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük mutluluk duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baykuş beslemek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler tavsiyelerinize her zamankinden fazla değer verebilirler.

Kahve falında baykuş beslemek hasta ise daha kötüye gideceğine, iyi insanlarla arkadaş olunacağına delalettir.

Kahve falında kocaman baykuş görmek kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş baykuş görmek falı kapatan kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında baykuş gözü görmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, layık olduklarına sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camda baykuş görmek sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, hayata küseceğine işaret etmektedir.

Kahve falında baykuşu öldürmek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, sıhhat ve moral bulacağına inanılır.

Kahve falında beyaz yavru baykuş görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, sermaye elde edeceğine inanılır.

Kahve falında evde baykuş görmek çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir