AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah bayan ayakkabısı görmek

Kahve falında siyah bayan ayakkabısı görmek

Kahve falında siyah bayan ayakkabısı görmek önünün açılacağına, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine alamet eder.

Kahve falında siyah bayan ayakkabısı gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere baskı yapmamanızda fayda var.

Kahve falında siyah bayan ayakkabısı görmek kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı bayan ayakkabısı görmek maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında bayan ayakkabısı almak yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bayan ayakkabıları görmek çok yoğun çalışacağına, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında bayan ayakkabısı görmek şansın ve bahtın da açılacağına, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni bayan ayakkabısı görmek bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah çarşaflı bayan görmek vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah bayan çantası görmek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir