AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah başlı yılan görmek

Kahve falında siyah başlı yılan görmek

Kahve falında siyah başlı yılan görmek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, büyük bir ikilemde kalacağına, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah başlı yılan gördüyseniz:

  • İşinize çok iyi bir şekilde konsantre olun.

Kahve falında siyah başlı yılan görmek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, adının yayılacağına alamet eder.

Kahve falında çok başlı siyah yılan görmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine rivayet eder.

Kahve falında iki başlı siyah yılan görmek zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında çift başlı siyah yılan görmek hile ile mal elde etmeye, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında iki başlı yeşil yılan görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında iki başlı sarı yılan görmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çift başlı yeşil yılan görmek bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına alamet eder.

Kahve falında yılan başlı insan görmek kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, kötü günleri arkasında bırakacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir