AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki başlı sarı yılan görmek

Kahve falında iki başlı sarı yılan görmek

Kahve falında iki başlı sarı yılan görmek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iki başlı sarı yılan gördüyseniz:

  • Daima bir barut fıçısının üzerinde oturuyormuşsunuz gibi bir durumdasınız.

Kahve falında iki başlı sarı yılan görmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, iş hayatında sözü geçen biri olacağına delalet eder.

Kahve falında çift başlı siyah yılan görmek her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çift başlı yeşil yılan görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadın başlı yılan görmek verilen vaatlerin yerine getirileceğine, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna işaret eder.

Kahve falında çok başlı yılan görmek yorulacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında çift başlı yılan öldürmek hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, rekabet edebilme gücünün artacağına inanılır.

Kahve falında beş başlı yılan görmek çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında büyük başlı yılan görmek sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir