AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah arabayı sürmek

Kahve falında siyah arabayı sürmek

Kahve falında siyah arabayı sürmek büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, rahat nefes alınacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, sonradan da çok üzüleceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında siyah arabayı sürmek gördüyseniz:

  • Bir yakınınız, ailenin isteklerine karşı gelerek kendi başına bazı şeyler yapmaya kalkışabilir.

Kahve falında siyah araba sürmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah arabaya sürmek kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah bir araba sürmek hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına alamet eder.

Kahve falında siyah renkli araba sürmek ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah arabayı sürmek büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında araba almak ve sürmek büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına işarettir.

Kahve falında denizin içinde araba sürmek sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni araba sürmek işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, elinin darlıktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir