Kahve falında sırtında sakal görmek

Kahve falında sırtında sakal görmek kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, borç içinde bir yaşam süreceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına delalettir.

Kahve falında sırtında sakal gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların tekrar ele alınması gerekiyor olabilir.

Kahve falında sırtında sakal görmek iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının sakalını kestiğini görmek bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin sakalını kesmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kişiyi sakallı görmek fal sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine işaret eder.

Kahve falında sevgiliyi sakalsız görmek çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, arif ve alim kimseler arasına gireceğine yorulur.

Kahve falında sakal ve bıyık çıktığını görmek cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, dileklerin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini sakalsız görmek çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında sakalı birini görmek bir şeyden sorumlu tutulduğuna, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir