AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırta yaslanmak

Kahve falında sırta yaslanmak

Kahve falında sırta yaslanmak sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, bilge ve alim kimse haline geleceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sırta yaslanmak gördüyseniz:

  • İş ortaklıklarında son derece anlayışlı olmaya gayret etmelisiniz.

Kahve falında sırta yaslanmak verimli işlere gireceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında birinin sırtına yaslanmak hak yemeyeceğine, bekarsa evleneceğine işarettir.

Kahve falında ağaca yaslanmak bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında birine yaslanmak yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, huşu içinde devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında kuranda yasin okumak yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında yasliya yardim etmek ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında yasini şerif kitabını görmek sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine işaret eder.

Kahve falında sesli yasin okumak neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir