AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırt dekoltesi görmek

Kahve falında sırt dekoltesi görmek

Kahve falında sırt dekoltesi görmek mutluluğunun katlanacağına, kalkınacağına, ilerleyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, üzüleceğine ve borçlanacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında sırt dekoltesi gördüyseniz:

  • Halledemeyeceğiniz işlere talip olmamalısınız.

Kahve falında sırt dekolteli elbise giymek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine işarettir.

Kahve falında sırt dekoltesi görmek mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında dekolteli elbise görmek evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, kişinin hedeflediği işi alacağına delalet eder.

Kahve falında dekolteli elbise giymek durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına alamet eder.

Kahve falında birini sırtında taşımak sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, mutluluğun kapıyı çalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırtında yara olduğunu görmek ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Kahve falında sırttan kurşun yemek büyük bir gruba liderlik edileceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırtından bıçaklanmak maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir