AnaSayfa / Genel / Kahve falında şirin köpek görmek

Kahve falında şirin köpek görmek

Kahve falında şirin köpek görmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, ekonomik durumunun düzeleceğine, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, eşlerin ayrılacağına işaret eder.

Kahve falında şirin köpek gördüyseniz:

  • Aslında onun kasıtlı bir haraketi olmayabilir.

Kahve falında şirin köpek görmek işlerin büyük kazanç getireceğine, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şirin baba görmek meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, akıl vereceğine delalettir.

Kahve falında şirin görmek fakir fukaraya yardım edeceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına yorulur.

Kahve falında şirinler görmek bol kazanç elde edileceğine, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına delalet eder.

Kahve falında şirin fare görmek gönlünce harcama yapmasına, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan fal sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine inanılır.

Kahve falında şirin kedi görmek özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, kazancının günden güne arttıracağına inanılır.

Kahve falında köpeğin çenesini kırmak durumunun git gide kötüleşeceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına delalet eder.

Kahve falında köpek kızartmak yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir