AnaSayfa / Genel / Kahve falında şirin kedi görmek

Kahve falında şirin kedi görmek

Kahve falında şirin kedi görmek azla yetinmek zorunda kalmayacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında şirin kedi gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri saçma dahi bulsanız, uluorta hissettirmemenizde fayda var.

Kahve falında şirin kedi görmek inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında şirin baba görmek zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şirin köpek görmek kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şirin görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, çok pişmanlık duyacağına delalettir.

Kahve falında şirinler görmek zor zamanlar geçirileceğine, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şirin fare görmek kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedi ölüler görmek efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kediyi ekmekle beslemek iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir