AnaSayfa / Genel / Kahve falında sinirli bir kadın görmek

Kahve falında sinirli bir kadın görmek

Kahve falında sinirli bir kadın görmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, aileye büyük bir ev alınacağına, yetim sevindireceğine, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, heveslerinin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sinirli bir kadın gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza zaman ayırın.

Kahve falında sinirli bir kadın görmek çalıştığı yerde amir olacağına, büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında sinirli kadın görmek hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliyi sinirli görmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, nankörlük ve vefasızlık göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölen babayı sinirli görmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen birini sinirli görmek azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasını sinirli görmek yeni bir işe girileceğine, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş eşini sinirli görmek gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok sinirli olduğunu görmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir