AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını sinirli görmek

Kahve falında başkasını sinirli görmek

Kahve falında başkasını sinirli görmek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, işleri yoluna sokacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasını sinirli gördüyseniz:

  • Değişiklik yapılması veya düzeltilmesi gereken yerler üzerinde çalışmalar yapılabilir.

Kahve falında babasının sinirli olduğunu görmek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında sinirli bir insan görmek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine işaret eder.

Kahve falında babasını sinirli görmek kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına yorulur.

Kahve falında çok sinirli olmak genç kimselere eğitim vereceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok sinirli olduğunu görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyi sinirli görmek sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, fal sahibinin hikmetli kimse olacağına yorulur.

Kahve falında sinirli koyun görmek fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babamı sinirli görmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir