AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi sinirli görmek

Kahve falında sevgiliyi sinirli görmek

Kahve falında sevgiliyi sinirli görmek zenginliğinin süreceğine, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, niyetlendiği işlere gireceğine, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliyi sinirli gördüyseniz:

  • Hiçkimse hiçkimseyi tolere etme havasında olmayabilir.

Kahve falında eski sevgiliyi sinirli görmek sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine işarettir.

Kahve falında sevgiliyi sinirli görmek güzel günlerinin geride kalacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sinirli sevgili görmek hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, saygı göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını sinirli görmek yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına işarettir.

Kahve falında babasının sinirli olduğunu görmek sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına inanılır.

Kahve falında sinirli at görmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini çok sinirli görmek şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına inanılır.

Kahve falında sinirli bir kadın görmek geçmişi unutup geleceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir