AnaSayfa / Genel / Kahve falında karısına sinirlenmek

Kahve falında karısına sinirlenmek

Kahve falında karısına sinirlenmek hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, ana baba sözü dinlemeye, nefsini terbiye etmeyi başaracağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, onlara hocalık edeceğine, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karısına sinirlenmek gördüyseniz:

  • Etkilemek istediğiniz kişiler varsa, daha az konuşmalı daha çok şey yapmalısınız.

Kahve falında karısına sinirlenmek iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında sinirden konuşamamak yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sinirle bardak kırmak dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına inanılır.

Kahve falında sinir krizi geçiren birini görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine yorulur.

Kahve falında sinir hastası görmek onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine inanılır.

Kahve falında sinirle bağırmak ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında ağlamak sinirlenmek sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına delalet eder.

Kahve falında eşine sinirlenmek evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir