AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınıf arkadaşıyla konuşmak

Kahve falında sınıf arkadaşıyla konuşmak

Kahve falında sınıf arkadaşıyla konuşmak güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, çok başarılı işlere adım atacağına, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, tutulan yolun isabetli olacağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine tabir olunur.

Kahve falında sınıf arkadaşıyla konuşmak gördüyseniz:

  • Başkalarını yargılamayı bırakmalısınız.

Kahve falında sınıf arkadaşıyla konuşmak çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine yorulur.

Kahve falında sınıf arkadaşı görmek makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine delalettir.

Kahve falında sınıf arkadaşını öpmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında sınıf arkadaşıyla öpüşmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sınıftan arkadaşını görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında sınıf arkadaşıyla yan yana oturmak kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sınıf arkadaşı görmek hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının sınıfta kaldığını görmek çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir