AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınıfta oturmak

Kahve falında sınıfta oturmak

Kahve falında sınıfta oturmak gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, başını yastığa daha rahat koyacağına, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında sınıfta oturmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulayabileceğiniz pek çok alan var.

Kahve falında sınıfta oturmak onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında sınıfta sırada oturmak işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sınıfta oturduğunu görmek yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında sınıf arkadaşıyla yan yana oturmak aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına delalettir.

Kahve falında sınıf arkadaşlarını görmek bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üniversite sınıfı görmek iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında okulda sınıfta kalmak sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine inanılır.

Kahve falında sınıfta ders dinlemek sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir