AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınıfta olduğunu görmek

Kahve falında sınıfta olduğunu görmek

Kahve falında sınıfta olduğunu görmek malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, kazancının eksileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, malını ve canını emniyete alacağına yorulur.

Kahve falında sınıfta olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konuları ne kadar yeniden düzenlemeye çalışır, müdahalede bulunur veya ne kadar uyarlarsanız istediğiniz karşılığı almanız o kadar zor olabilir.

Kahve falında okul ve sınıf görmek ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine alamet eder.

Kahve falında sınıf hocasını görmek rahat ve güzel günler geçireceğine, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine yorulur.

Kahve falında kendini sınıfta görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına işarettir.

Kahve falında sınıfta ders anlatmak fal sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında sınıf erkek arkadaşını görmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sınıf ve öğretmen görmek yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, güven kaybına uğrayacağına işarettir.

Kahve falında okulda sınıfta olduğunu görmek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında boş sınıf görmek ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir