AnaSayfa / Genel / Kahve falında okul ve sınıf görmek

Kahve falında okul ve sınıf görmek

Kahve falında okul ve sınıf görmek hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, başarılı olacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, herkesin şaşırtılacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına işaret eder.

Kahve falında okul ve sınıf gördüyseniz:

  • Gizli konular veya belli iş birlikleri, ortaklık ya da ilişkiler ön plana çıkabilir.

Kahve falında okulda sınıfta kalmak dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında okulda sınıfta olmak mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında okul sınıf görmek kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, sağlığının geri geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında okul sınıfı görmek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına inanılır.

Kahve falında okulda sınıfını bulamamak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında okulda sınıfta olduğunu görmek büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, büyük emekler vereceğine inanılır.

Kahve falında okulda sınıf görmek hak yolunu tutacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında okul ve sınıf görmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir