AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınıf ve öğretmen görmek

Kahve falında sınıf ve öğretmen görmek

Kahve falında sınıf ve öğretmen görmek onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Kahve falında sınıf ve öğretmen gördüyseniz:

  • Risk almadan hiçbir şey elde edilemiyor.

Kahve falında sınıfta öğretmen görmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sınıf öğretmenini görmek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, iş hayatında çok büyük kar edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sınıf ve öğretmen görmek zenginliğinin tükenmeyeceğine, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında sınıf öğretmenini görmek hayallerine kavuşacağına, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sınıf öğretmen görmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sınıf arkadaşlarını ve öğretmenini görmek her nimetin lezzetine varacağına, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine yorulur.

Kahve falında sınıfta kaldığını görmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine işaret eder.

Kahve falında kalabalık sınıf görmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir