AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınıfta arkadaşlarını görmek

Kahve falında sınıfta arkadaşlarını görmek

Kahve falında sınıfta arkadaşlarını görmek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, hile ile mal elde edeceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sınıfta arkadaşlarını gördüyseniz:

  • Yalnızsanız karşı cinsten, herkese yüzvermeyecek birisinden teklif alabilirsiniz.

Kahve falında sınıf arkadaşıyla evlenmek atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında erkek sınıf arkadaşını görmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sınıf arkadaşları görmek yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sınıf erkek arkadaşını görmek onunla güzel bir ilişki kuracağına, çirkin sözler işitileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sınıf arkadaşını öpmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına yorulur.

Kahve falında sınıf arkadaşlarını görmek yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, işlerin de yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sınıf arkadaşıyla yan yana oturmak aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sınıf arkadaşınla sevgili olmak mevcut konforunun da devam edeceğine, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir