AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınıf arkadaşını öpmek

Kahve falında sınıf arkadaşını öpmek

Kahve falında sınıf arkadaşını öpmek aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, icat yapacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına yorulur.

Kahve falında sınıf arkadaşını öpmek gördüyseniz:

  • Yerine getirmeniz gereken işlerde, size yardımcı olması gereken kişilerin sorumluluklarının farkında olmaması sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında sınıf arkadaşını öpmek ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski erkek sınıf arkadaşını görmek ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine yorulur.

Kahve falında sınıf arkadaşıyla yan yana oturmak her nimetin lezzetine varacağına, neşesini kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında eski sınıf arkadaşı görmek sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sınıf arkadaşını dövmek evdeki bu huzurlu ortamın fal sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine delalet eder.

Kahve falında sınıf arkadaşına sarılmak yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sınıf arkadaşları görmek ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sınıf arkadaşına aşık olmak sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir