AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek sınıf arkadaşını görmek

Kahve falında erkek sınıf arkadaşını görmek

Kahve falında erkek sınıf arkadaşını görmek Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, sorunsuz geçeceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yoğun duygular yaşayacağına, işlerinin ters gideceğine, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına delalettir.

Kahve falında erkek sınıf arkadaşını gördüyseniz:

  • Belli girişimlerinizi başarıyla ilerletebilirsiniz.

Kahve falında sınıf erkek arkadaşını görmek kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek sınıf arkadaşını görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında eski erkek sınıf arkadaşını görmek yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında sınıftaki erkek arkadaşını görmek bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına işarettir.

Kahve falında sınıf arkadaşına sarılmak çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni sınıf arkadaşlarını görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının sınıfta kaldığını görmek hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında sınıf arkadaşını dövmek namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir