AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınıfta ağlamak

Kahve falında sınıfta ağlamak

Kahve falında sınıfta ağlamak çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sınıfta ağlamak gördüyseniz:

  • Duygularınızı göstermek için biraz daha beklemelisiniz.

Kahve falında sınıfta ağlamak fal sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sınıfta içki içmek emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, yeni iş kapılarının açılacağına yorulur.

Kahve falında sınıfta yemek yemek rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında sınıfta tuvaletini yapmak kazancının tükenmeyeceğine, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına işaret eder.

Kahve falında sınıfta kaldığını görmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sınıf ve sıra görmek mutlu bir evliliğe, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sınıfını geçmek atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sınıfı geçtiğini görmek en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir