AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçta adam görmek

Kahve falında ağaçta adam görmek

Kahve falında ağaçta adam görmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında ağaçta adam gördüyseniz:

  • Ufak tefek konuşmalar esnasında saklı kalması gereken sırlar ortaya çıkabilir.Boş zamanları verimli değerlendirememek nedeniyle sıkılabilirsiniz.

Kahve falında ağaç adam görmek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçta adam görmek mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaç kesen adam görmek korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sevilen bir dostu kaybetmeye işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçta asılı adam görmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah takım elbiseli adamlar görmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine inanılır.

Kahve falında yakarak adam öldürmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine alamet eder.

Kahve falında adam dövdüğünü görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine inanılır.

Kahve falında tanımadığı adam görmek üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir