AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaç adam görmek

Kahve falında ağaç adam görmek

Kahve falında ağaç adam görmek şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, ilim irfan sahibi olacağına, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaç adam gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizi veya evinizle ilgili sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında ağaç kesen adam görmek ticarete atılacağına, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçta asılı adam görmek yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında ağaçta adam görmek elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, fedakârlıklar yapacağına işaret eder.

Kahve falında ağaç adam görmek sermaye kaybedeceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına işarettir.

Kahve falında beyaz giyinmiş adam görmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bir adam tarafından kovalanmak çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına delalettir.

Kahve falında bıçak adam öldürmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına yorulur.

Kahve falında duvara işeyen adam görmek güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir