AnaSayfa / Genel / Kahve falında sinek temizlemek

Kahve falında sinek temizlemek

Kahve falında sinek temizlemek yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sinek temizlemek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır sizi hayranlıkla izleyen kişiler fikirlerinizi dinlemekten memnun olacaklardır.

Kahve falında sinek temizlemek rızkının çeşitleneceğine, büyük takdir toplanacağına işarettir.

Kahve falında duvarda sinek görmek fedakârlıklar yapacağına, kendisini geliştireceğine rivayet eder.

Kahve falında sinek sesi duymak sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sinek kuşu görmek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına, büyük bir zenginliğe sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında sinek olduğunu görmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yemekte sinek görmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına işarettir.

Kahve falında kulağına sinek kaçmak makbul olan mallara kavuşacağına, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına işaret eder.

Kahve falında saçında sinek görmek ekmeğin ve paranın da artacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir