AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınavdan yüz almak

Kahve falında sınavdan yüz almak

Kahve falında sınavdan yüz almak güzel bir iş fırsatına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, huzurlu ve sağlıklı olunacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sınavdan yüz almak gördüyseniz:

  • İşinizde sizin için önemli olabilecek bir konumda olan kişilerle tartışırken dikkatli olmanız gerekmektedir.

Kahve falında sınavdan yüz almak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sınavda boş kağıt görmek yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine yorulur.

Kahve falında sürekli sınav olmak zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına inanılır.

Kahve falında sınava hazırlıksız girmek attığı her adımda çok zarar edeceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sınavdan geçemediğini görmek el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında öss sınava girmek her daim temkinli olacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sınavda sonuncu olduğunu görmek kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sınav kazanmak parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir