AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınava olduğunu görmek

Kahve falında sınava olduğunu görmek

Kahve falında sınava olduğunu görmek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, bazı kayıplar olabileceğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında sınava olduğunu gördüyseniz:

  • Fiziksel enerjiniz yüksek olmakla beraber zaman zaman, çabuk geçen bitkinlikler duymanız olasıdır.

Kahve falında sözlü sınav olmak sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında sınav notları görmek yollarını ayıracağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin sınava girdiğini görmek Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında bir sınavı kazanamamak sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, en doğru şekilde öğreneceğine delalettir.

Kahve falında sınavı kaybettiğini görmek sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sınav kağıdını kaybetmek özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında sınava gireceğini görmek sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına işaret eder.

Kahve falında fen sınavı olmak zahmete ve çileye düşeceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir