AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınava hazırlanmak

Kahve falında sınava hazırlanmak

Kahve falında sınava hazırlanmak eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına delalettir.

Kahve falında sınava hazırlanmak gördüyseniz:

  • Geçmişe bağlı problemler ya da konular sizi tekrar yakalayabilir.

Kahve falında üniversite sınavına hazırlanmak sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sınava hazırlanamamak borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına işaret eder.

Kahve falında sınava hazırlanmak ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında sınav için hazırlanmak kazaya ve belaya yakın olacağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hac yolculuğuna hazırlanmak zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yolculuğa hazırlanmak bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sofra hazırlandığını görmek bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, sevinçli ve güzel bir haber almaya alamet eder.

Kahve falında hazır ayran görmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir