AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınav kaçırdığını görmek

Kahve falında sınav kaçırdığını görmek

Kahve falında sınav kaçırdığını görmek hastalıkların son bulacağına, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, arzularınızın gerçekleşeceğine, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sınav kaçırdığını gördüyseniz:

  • Kurallara göre oynamak istemenize rağmen o yollar kapalı olabilir.

Kahve falında üniversite sınavını kaçırmak eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, korkularından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında sınav saatini kaçırmak kısmetin kapanacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında sınavı kaçırdığını görmek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında sınavdan kaç puan aldığını görmek işinde başarılı olacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında sınav kaçırmak yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında sınav kaçırdığını görmek işsiz ve aşsız kalmayacağına, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sınavı kaçırmak görmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, amaçlarına nail olacağına delalet eder.

Kahve falında önemli bir sınavı kaçırmak uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir