AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınav birincisi olmak

Kahve falında sınav birincisi olmak

Kahve falında sınav birincisi olmak büyük bir işin sahibi olacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, zor zamanlar yaşanacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize rivayet eder.

Kahve falında sınav birincisi olmak gördüyseniz:

  • Banka işlemleriniz gecikmeli olabilir.

Kahve falında sınava olduğunu görmek kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında sınavdan geçtiğini görmek yüksek moral sahibi olunacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine alamet eder.

Kahve falında sınav görevlisi olmak elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında üniversite sınavına girmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sınav sonuçlarının açıklandığını görmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında ygs sınavını kazanmak vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında sınav girmek sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, yeni girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sınavda kalmak kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir