AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurta paylaşmak

Kahve falında yumurta paylaşmak

Kahve falında yumurta paylaşmak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, elinin dara düşmeyeceğine, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında yumurta paylaşmak gördüyseniz:

  • Zamana fazlasıyla ihtiyaç duyabilirsiniz.

Kahve falında yumurta paylaşmak esenliği bulacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine inanılır.

Kahve falında eşya paylaşmak gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, bunu şeref sayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıyafet paylaşmak kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, işlerinin aksayacağına yorulur.

Kahve falında bir şeyi paylaşmak fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında pasta paylaşmak yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tatlı paylaşmak neşesini ve ağız tadını yitireceğine, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına delalettir.

Kahve falında para paylaşmak kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında meyve paylaşmak böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir