AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayının saldırması görmek

Kahve falında ayının saldırması görmek

Kahve falında ayının saldırması görmek iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına delalet eder.

Kahve falında ayının saldırması gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin önerilerinizi ciddiye almalarını istiyorsanız, sunumlarını, fikirlerini veya ortaya çıkardıkları işleri kusurlu dahi olsa ciddiye aldığınızı göstermeniz gerekebilir.

Kahve falında ayının saldırması görmek alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında ayının saldırmasını görmek kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında köpeğin saldırması görmek çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında cin saldırması görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına alamet eder.

Kahve falında başkasına köpek saldırması görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına delalettir.

Kahve falında kedinin saldırması görmek maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında atın saldırmasını görmek önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine işaret eder.

Kahve falında birinin saldırmasını görmek elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir