AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah tamir etmek

Kahve falında silah tamir etmek

Kahve falında silah tamir etmek borçlarını ödemekte zorlanacağına, deneyim kazanacağına, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, hastalıklarını yeneceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, onun zamanını çalacağına alamet eder.

Kahve falında silah tamir etmek gördüyseniz:

  • Yalnız aşırı duygusallığınızı bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında silah tamir etmek işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına işarettir.

Kahve falında ev alıp tamir etmek çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, kendisi için isabetli kararlar alacağına işarettir.

Kahve falında ayakkabı tamiri yaptırmak kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kol saati tamir etmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dam tamir etmek dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine delalettir.

Kahve falında yatak tamir etmek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, moral olarak çok iyi hissedeceğine yorulur.

Kahve falında duvarı tamir etmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında araba tamircisi görmek sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, uzaktan haberler işiteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir