AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah kullandığını görmek

Kahve falında silah kullandığını görmek

Kahve falında silah kullandığını görmek adını işiyle duyuracağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine rivayet eder.

Kahve falında silah kullandığını gördüyseniz:

  • Farklı yerlere yapılacak seyahatler söz konusu olabilir.

Kahve falında başkasının silah kullandığını görmek gelecekte yüzünün güleceğine, işlerindeki bereketin kaçacağına yorulur.

Kahve falında silah kullanmak devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, zor bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında silah kullandığını görmek dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birinin eşyasını kullanmak ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında askeri araç kullanmak buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında denizde yat kullanmak maddi konuların çözüme kavuşacağına, darda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında selde araba kullanmak farklı iş alanlarına yöneleceğine, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine delalet eder.

Kahve falında annemin araba kullanmak geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir