AnaSayfa / Genel / Kahve falında annemin araba kullanmak

Kahve falında annemin araba kullanmak

Kahve falında annemin araba kullanmak bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, kusursuz bir yaşama kavuşacağına, büyük bir karamsarlığa kapılacağına, verimin kaçacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annemin araba kullanmak gördüyseniz:

  • İnsanlarla fazla yakın ilişkilerde bulunaktan kaçının.

Kahve falında annemin araba kullanmak büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annemin araba kullandığını görmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annenin araba kullandığını görmek mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine alamet eder.

Kahve falında annesinin araba kullandığını görmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, kötüyse düzeleceğine delalettir.

Kahve falında babasının araba kullandığını görmek rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına yorulur.

Kahve falında yolda araba kullanmak hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok güzel araba kullanmak maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında selde araba kullanmak mutluluğun aileye geri döneceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir