AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıfır beyaz araba almak

Kahve falında sıfır beyaz araba almak

Kahve falında sıfır beyaz araba almak çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına inanılır.

Kahve falında sıfır beyaz araba almak gördüyseniz:

  • İstemediğiniz çekişmeler olabilir.

Kahve falında beyaz araba görmek hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz ve siyah araba görmek zenginliğin kapılarının açılacağına, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına alamet eder.

Kahve falında yeni beyaz araba aldığını görmek kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz arabayı görmek daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında beyaz araba satmak sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz araba binmek yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına inanılır.

Kahve falında beyaz arabaya binip gitmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, bereketin ve verimin hâkim olacağına delalettir.

Kahve falında beyaz arabaya bindiğini görmek makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir