AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz arabayı görmek

Kahve falında beyaz arabayı görmek

Kahve falında beyaz arabayı görmek tasaların ve üzüntülerin biteceğine, şifa ve moral bulacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz arabayı gördüyseniz:

  • Kısa veya uzun seyahatler ya da yapılacak ziyaretler yeni başlangıçlara da olanak sağlayabilir.

Kahve falında büyük beyaz arabaya binmek iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kısmetli bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında birini beyaz arabada görmek parasının değerini bilerek hareket edeceğine, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz renkli araba sürmek bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz arabada oturmak sıkıntıların biteceğine, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında eski beyaz araba görmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına delalet eder.

Kahve falında beyaz araba parketmek iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz arabaya görmek bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz el arabası görmek kendisini Allah yoluna adayacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir