AnaSayfa / Genel / Kahve falında şiddete uğramak

Kahve falında şiddete uğramak

Kahve falında şiddete uğramak yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında şiddete uğramak gördüyseniz:

  • Daha önce ziyaret etmediğiniz yerlere ziyaret gerçekleştirmeniz yeni fırsatların yolunu açabilir.

Kahve falında şiddete uğramak sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında çok şiddetli deprem görmek her zaman hakkına sahip çıkacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında şiddetli fırtına görmek onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine yorulur.

Kahve falında şiddetli gök gürültüsü duymak tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok şiddetli ağlamak el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok şiddetli kar yağdığını görmek kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine işaret eder.

Kahve falında çok şiddetli kar görmek en karanlık zamanında elinden tutacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine inanılır.

Kahve falında şiddetli sarsıntı görmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir