AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıçramış kan görmek

Kahve falında sıçramış kan görmek

Kahve falında sıçramış kan görmek şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, borçlarının artacağına inanılır.

Kahve falında sıçramış kan gördüyseniz:

  • Aldatabilir ya da aldatılabilirsiniz.

Kahve falında silah ve kan görmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına yorulur.

Kahve falında vücudunda kan görmek hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine yorulur.

Kahve falında memesinden kan geldiğini görmek çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kan geldiğini görmek bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine delalet eder.

Kahve falında kan ve kavga görmek aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıpkırmızı kan görmek rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında idrar ve kan görmek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına yorulur.

Kahve falında başka birinden kan aktığını görmek çaresiz ve yalnız kalacağına, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir