AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcak duş almak

Kahve falında sıcak duş almak

Kahve falında sıcak duş almak herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, özlemlerini bitireceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, verimliliğinin de artacağına işaret eder.

Kahve falında sıcak duş almak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere yeteneklerinizi en iyi şekilde gösterme fırsatları yakalayabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz.

Kahve falında sıcak suyla duş almak eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sıcak duş almak ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında birine duş aldırmak şansızlığın kırılacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yatakta duş almak cesaretinin yerine geleceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında camide duş almak zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine işarettir.

Kahve falında balkonda duş almak gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duştan çıktığını görmek onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında duşa girdiğini görmek ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir