AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcak kar görmek

Kahve falında sıcak kar görmek

Kahve falında sıcak kar görmek onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine rivayet eder.

Kahve falında sıcak kar gördüyseniz:

  • Yapılması gereken anlaşmaları zorlayabilirsiniz.

Kahve falında sıcak havada kar görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına işarettir.

Kahve falında sıcak kar görmek bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, şansın yüzüne güleceğine işaret eder.

Kahve falında sıcak havada kar yağdığını görmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına alamet eder.

Kahve falında sıcak deniz görmek her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, dualarının kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında sıcak pide yemek işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın fal sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sıcak helva görmek daha sık bir araya geleceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin üzerine sıcak su dökmek sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına inanılır.

Kahve falında sıcak suda yüzmek sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir