AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcak ekmek koparmak

Kahve falında sıcak ekmek koparmak

Kahve falında sıcak ekmek koparmak kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine işaret eder.

Kahve falında sıcak ekmek koparmak gördüyseniz:

  • Değiştiremeyeceğiniz durumlar için üzülerek veya öfkelenerek zaman kaybetmemelisiniz.

Kahve falında sıcak somun ekmek hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fırından yeni çıkmış sıcak ekmek görmek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında sıcak taze ekmek yemek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pişmiş sıcak ekmek görmek yolculuğa çıkmaya, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında sıcak taze ekmek görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına yorulur.

Kahve falında sıcak ekmek yapmak çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sıcak ekmek görmek az çalışarak çok gezeceğine, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sıcak tandır ekmeği yemek sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir