AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeytanla pazarlık etmek

Kahve falında şeytanla pazarlık etmek

Kahve falında şeytanla pazarlık etmek her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında şeytanla pazarlık etmek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızdan son zamanların en önemli yardımını alabilir veya belli konularda sizi desteklemesini sağlayabilirsiniz.

Kahve falında şeytanla pazarlık etmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pazarlık yaptığını görmek çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında araba pazarlığı yapmak kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına tabir olunur.

Kahve falında koyun pazarlığı yapmak işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına alamet eder.

Kahve falında ev almak için pazarlık yapmak sağlık ve şifa bulacağına, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına delalettir.

Kahve falında ev pazarlığı yapmak tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında ev almak için pazarlık etmek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına yorulur.

Kahve falında arsa pazarlığı yapmak üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir