AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazarlık yaptığını görmek

Kahve falında pazarlık yaptığını görmek

Kahve falında pazarlık yaptığını görmek büyük düşüneceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında pazarlık yaptığını gördüyseniz:

  • Düşüncesizce atılan adımlar veya ani hareketler altından kalkılması ya da düzeltilmesi zor hatalara neden olabilir.

Kahve falında şeytanla pazarlık etmek iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine yorulur.

Kahve falında pazarlık yapmak hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında arsa pazarlığı yapmak yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına alamet eder.

Kahve falında ev almak için pazarlık yapmak eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına inanılır.

Kahve falında koyun pazarlığı yapmak çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında ev pazarlığı yapmak kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine delalet eder.

Kahve falında araba pazarlığı yapmak hayırlı evlat sahibi olacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine delalettir.

Kahve falında ev almak için pazarlık etmek maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir