AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeytan doğurmak

Kahve falında şeytan doğurmak

Kahve falında şeytan doğurmak üzücü haberler alacağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine delalet eder.

Kahve falında şeytan doğurmak gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz bir kişi sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Kahve falında şeytan doğurmak sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında kediyi şeytan olarak görmek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şeytan sesi duymak işveren koltuğunda oturacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına inanılır.

Kahve falında şeytanları kovmak üzüntülerinin çok yakında biteceğine, neşesini kaçıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şeytan dövmesi yaptırmak uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şeytan gibi birini görmek yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına delalet eder.

Kahve falında şeytanı yakmak içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine işarettir.

Kahve falında şeytanla konuştuğunu görmek geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir