AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediyi şeytan olarak görmek

Kahve falında kediyi şeytan olarak görmek

Kahve falında kediyi şeytan olarak görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kediyi şeytan olarak gördüyseniz:

  • Tutamayacağınız sözler verebilir veya çok fazla sorumluluk ya da yük yüklenebilirsiniz.

Kahve falında kedi şeytan görmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kedi kılığında şeytan görmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, melanetli olayların arka arkaya geleceğine işarettir.

Kahve falında kediyi şeytan olarak görmek yeni yollara girileceğine, hedeflerine ulaşacağına yorulur.

Kahve falında şeytan kedi görmek kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, tüm parasını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şeytanı köpek kılığında görmek çok büyük fırsatların ele geçeceğine, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına delalet eder.

Kahve falında şeytan olduğunu görmek ele geçen kazancın günden güne artacağına, bir yere taşınmaya işaret etmektedir.

Kahve falında şeytan iblis görmek sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şeytanın birinin içine girdiğini görmek borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir