AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediğin insanı görmek

Kahve falında sevmediğin insanı görmek

Kahve falında sevmediğin insanı görmek kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, kazancın sürekli artacağına, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına alamet eder.

Kahve falında sevmediğin insanı gördüyseniz:

  • Belli model, konu ya da kurulumlar işe yarıyor, bazılarıysa işe yaramıyor olabilir.

Kahve falında sevmediğin insanı görmek çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında sevmediğim insanı görmek büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, zararının büyük olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevmediği insanları görmek fakirlerin güleceğine, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin bi insanı görmek sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen fal sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevmediği bir insanı görmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında sevmediğin bir insanı görmek çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, mekân değiştireceğine delalet eder.

Kahve falında sevmediğin insanları görmek işlerin düzeleceğine, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevmediği insanı görmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir